מלם-תים
ידיעות
נטקום (מלם-תים תקשורת) קיבלה מעמד של שותף עסקי "פלטינום" – הגבוה ביותר מסימנטק
05/01/2010
מכירות מוצרי סימנטק על ידי נטקום צמחו ב-100 אחוזים השנה מומחי נטקום עברו בהצלחה מבחני הכשרה במוצרי סימנטק

חברת סימנטק, מובילה עולמית בתחום אבטחת המידע, העניקה דירוג של שותף עסקי פלטינום (Platinum Partner), לחברת אינטגרציית התקשורת ואבטחת המידע נטקום (מלם-תים תקשורת).

 

המעמד היוקרתי שניתן לנטקום התקבל לאחר שהחברה עמדה ביעדים העסקיים הנדרשים משותף פלטינום ואף הגדילה את מכירותיה בתחום ב-100 אחוזים. כמו כן, מומחי נטקום עברו בהצלחה שורה של מבחני הכשרה למוצרי סימנטק השונים. הדירוג של שותף פלטינום ניתן לנטקום לאחר תקופת שיתוף פעולה פורה בין שתי החברות בארץ והצלחה בפרויקטים  גדולים ומורכבים.

הסמכת הפלטינום משקפת גם את כמות ההסמכות המקצועיות לצוות הטכני וההסמכות המכירתיות לצוות המכירות של נטקום במוצרי סימנטק השונים.

 

יהודה בכר, סמנכ"ל מכירות לשוק האזרחי בנטקום (מלם-תים תקשורת), אמר: "אני גאה בהסמכתנו כשותף פלטינום של סימנטק. הסמכה זו הינה פרי עמל ועבודה מאומצת של החברה כולה שכללה השקעה רבה בהכשרות רבות וביצוע פרויקטים מוצלחים אצל לקוחות".

 

מוטי סדובסקי, מנהל השותפים העסקיים בסימנטק ישראל, אמר: "הסמכת נטקום כשותף פלטינום שלנו מעידה על הערכתנו את החברה ואת מקצועיותה וזאת לצד עמידתה ביעדים העסקיים שנקבעו לה. כחברה בינלאומית האמונה על סטנדרטים מקצועיים גבוהים, הענקת הסמכת שותף פלטינום מאשרת כי נטקום מפעילה צוותים טכניים מקצועיים המכירים לעומק את מוצרינו ומטמיעים אותם אצל הלקוחות ברמה הגבוהה ביותר".

לחצו להורדה
לחצו להורדה
צור קשר  |  מפת אתר  |  English Malam-Team   All rights reserved